Beste seizoen om zwembadbouwer te contacteren…

Forums Zwembaden Beste seizoen om zwembadbouwer te contacteren…

Dit onderwerp bevat 2 reacties, heeft 3 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Allesvoormijnzwembad.nl 9 maanden, 2 weken geleden.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Koop eenvoudig uw zwembad

Zwembad.eu


 • Auteur
  Berichten
 • #313613

  Somiador
  Bijdrager
  Vragen gesteld : 13
  Beantwoord : 128

  Zwembadspecialist

  Als ik naar buiten kijk heb ik een beetje medelijden… Met die arme zwembadbouwers uiteraard. Die hun telefoon zal wel roodgloeiend staan denk ik dan. En iedereen wil tegen volgende week al kunnen zwemmen uiteraard, liefst nog vandaag.

  Op het einde van de zomer neem ik aan dat iedereen zijn bad winterklaar wil laten maken en in de vroege lente zomerklaar. En in putteke winter krijgen ze geen schop in de grond.

  Wanneer kan je dan het best een aannemer contacteren? Ik neem aan dat die mannen ook momenten kennen dat ze echt tijd kunnen uitrekken voor hun klanten.

  #313629

  funny-pool bvba
  Bijdrager
  Vragen gesteld : 17
  Beantwoord : 1156

  Zwembadexpert

  Somiador , awel dat vind ik nu eens een schoon gedachte , wij gaan nu inderdaad kapot aan de warmte en gebukt onder de last van de vele telefoons dat we krijgen , en zoals je zegt alles moet gisteren in orde zijn , want men heeft een feestje een communie , en iedereen belt tegelijk , het zijn lange dagen , maar ik klaag niet , ik de winter heb ik tijd voor mijn vrouw en kinderen en voor mezelf ,
  nu een zwembad bestellen om volgende maand te zwemmen is niet meer mogelijk , tegen het einde van het seizoen , wel , september of oktober . op tijd bestellen , dat geld ook voor de materialen als je iets nodig hebt , het seizoen is net begonnen en de leveranciers kunnen het niet bij houden , wachttijden voor leveringen of onderdelen .
  beste periode om te beslissen is bij mij vanaf oktober tot februari , ik doe tijdens de winter wat onderhoud en ander zaken die ik tijdens de drukke periode niet in orde gekregen heb , en uiteraard privé , moet er ook al eens iets gebeuren , dan heb ik daar tijd voor .
  zwembadbouwers met personeel hebben het vaak moeilijker , die moeten hun mensen aan de praat houden tijdens de winter , dus die moeten doorgaan met opdrachten binnenhalen .
  ik doe alles zelf zonder personeel , buiten dat mijn vrouw en dochter in de winkel staan .

  en tijdens deze drukke dagen vind ik toch nog even de tijd om hier op het forum de mensen ook nog te helpen ,

  #313631

  Allesvoormijnzwembad.nl
  Bijdrager
  Vragen gesteld : 1
  Beantwoord : 53

  Actief lid

  Doorgaans is het hollen of stilstaan inderdaad. Wij leveren geen fysieke goederen, enkel diensten en informatie, maar zelfs hier wordt het drukker met dit weer.

  Alle informatie over zwembaden en aanverwante zaken gratis beschikbaar. Bezoek Allesvoormijnzwembad.nl

  Nu ook met een uitgebreid overzicht van zwembadbouwers en leveranciers in Nederland en België

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.