coaten zwembad beton met insijpeling grondwater

Forums Zwembaden coaten zwembad beton met insijpeling grondwater

Dit onderwerp bevat 1 reactie, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  funny-pool bvba 1 jaar, 6 maanden geleden.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Koop eenvoudig uw zwembad

Zwembad.eu


 • Auteur
  Berichten
 • #321758

  Quincyv
  Bijdrager
  Vragen gesteld : 2
  Beantwoord : 0

  Aspirant lid

  Hallo,

  Ik heb een binnenzwembad waarvan de liner helemaal is versleten en die ik dan ook momenteel aan het verwijderen ben. Volgende situatie doet zich voor: de wanden zijn bekleed met plastic lamellen en hierachter zit er beton of iets anders zeer hard. De bodem is gegoten beton/cement waar momenteel insijpeling van grondwater langs diverse plaatsen komt. In bijlage alvast enige fotos.

  Dit zwembad zal ik nog 1 seizoen gebruiken en daarna wordt hier alles afgebroken. Ik wil dan ook geen grote kosten maken en de kuip coaten. Is er iemand die mij kan adviseren waarmee ik de wanden kan coaten en de bodem waterdicht kan maken?

  Ik had eventueel gedacht om de betonnen bodem waterdicht te maken met aquaplan kelder-bezetting daar deze kan gebruikt worden op nat beton. De wanden zien er degelijk en stevig uit dus zou ik na het aanbrengen van aquaplan, de kuip en vloer coaten met sikagard poolcoating.

  Is dit wekbaar voor 1 seizoen om het bad snel in gebruik te nemen?

  Elke input is welkom…

  #321772

  funny-pool bvba
  Bijdrager
  Vragen gesteld : 17
  Beantwoord : 1403

  Zwembadexpert

  je kan eens proberen met zeer sneldrogende cement te gebruiken , droog op de lekkage leggen , en misschien een paar keer herhalen .

  Wim
  funny pool

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.