Eco+12 werkt niet goed

Forums Verwarming Eco+12 werkt niet goed

Dit onderwerp bevat 1 reactie, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door Profielfoto van bmweetje3 bmweetje3 2 maanden, 2 weken geleden.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Koop eenvoudig uw zwembad

Zwembad.eu


  • Auteur
    Berichten
  • #315231
    Profielfoto van Raimond
    Raimond
    Bijdrager
    Vragen gesteld : 1
    Beantwoord : 0

    Aspirant lid

    Ik heb onlangs een ECO+12 geinstalleerd. Ook heb ik een bypass gesinstalleerd en afgesteld. Echter fluctueerd de druk in de pomp behoorlijk. Ook slaat de pomp steeds af met als storing (led 1 en 4) buitentemp <8 graden. Hij springt na 5 min weer aan. En vervolgens na 5 min weer uit.
    Is dit om ijsvorming tegen te gaan? Wel zie ik dat de temperatuur sensor op het koelrooster gemonteerd is. Dus ik kan me voorstellen dat deze snel onder de 8 graden komt.
    Ook merk ik als de druk in de wp oploopt de temperatuur door de leiding oploopt.
    Iemand een idee hoe dit kan?

    #315266
    Profielfoto van bmweetje3
    bmweetje3
    Bijdrager
    Vragen gesteld : 19
    Beantwoord : 455

    Zwembadspecialist

    je zegt dat je de bypass hebt afgesteld, hoe heb je dit gedaan? hoe en met wat heb je alles aangesloten? Maar voor een zinnig antwoord te kunnen geven wat heb je voor zwembad en wat heb je er allemaal op aangesloten en wat voor pomp met filter?
    Een paar foto`s maken ook veel duidelijk.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.