GOEDE SERVICE !

Forums Zwembaden GOEDE SERVICE !

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door  biep99 13 jaren, 2 maanden geleden.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Koop eenvoudig uw zwembad

Zwembad.eu


 • Auteur
  Berichten
 • #239184

  biep99
  Bijdrager
  Vragen gesteld : 1
  Beantwoord : 0

  Aspirant lid

  Wij hebben sinds een jaar een opbouw imtex zwembad en zijn er heel tevreden over. Enkel het water proper krijgen nà de winter lukte niet echt goed omwille van de te flauwe pomp die standaard bij het zwembad bestond.
  Dit jaar besloten wij een degelijke zandfilter te laten installeren in ons tuinhuis bij het zwembad. Wij hadden voorafgaandelijk al overal rondgekeken en geïnformeerd naar prijzen ed. toen wij uitkwamen bij http://www.zwembad.eu en dan met name bij Dirk Lammens te Sint-Amandsberg, die verdeler is voor Gent.
  Wij naar zijn adres voor enige uitleg en die hebben we dubbel en dik gekregen. Eindelijk ook degelijke info bij het aanschaffen van een product (want in de winkels is het érg, héél erg vantegenwoordig).
  Soit, nà ons verlof is Dirk dan langsgekomen op een vrijdagavond, gezien zijn drukke agenda.
  Pomp geplaatst met kennis van zaken en een heel vriendelijk contact.
  ‘s Anderendaags bleek dat de pomp blijkbaar een fabricagefoutje rijk was en ‘s avonds (zaterdag dus) gebeld met Dirk om de situatie uit te leggen.
  Dirk is onmiddellijk de ZONDAGMORGEN langs gekomen om het euvel te verhelpen door middel van een volledig nieuwe pomp die nu PERFECT werkt. (uitzonderlijk misschien maar toch….)
  Alle toebehoren en producten kan je eveneens ook bij hem verkrijgen, dus voor ons is er nog één adres : bij DIRK
  http://www.zwembad.eu/content.php?content=location_gent
  Goede reclame gaat van mond tot mond maar hier is het dus méér dan gerechtvaardigd.
  Het is zéér lang geleden dat wij nog van iemand dergelijke service mochten ondervinden en dit verdient meer dan een pluim.
  Wat ik zeker ook kan beamen dat wij na onze zoektocht idd. bij Dirk zijn uitgekomen met veel voordeliger prijzen dan we elders hadden vernomen. Heel toevallig hadden wij hem gevonden op internet en het trof dat het afhaalpunt zo dicht bij ons adres was, vandaar dat we onmiddellijk contact opgenomen hebben en we hebben er géén spijt van.
  Goede, degelijke en vriendelijke service voor een absoluut EERLIJKE prijs.
  Ik wou dit even melden op dit forum omdat het niet alleen slechte ervaringen moeten zijn die een forum krijgen, niet ? 😉

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.