Monoblock zwembad verzakt

Forums Zwembadbouwer, installateur / vakman gezocht Monoblock zwembad verzakt

Dit onderwerp bevat 3 reacties, heeft 4 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  John5 1 jaar geleden.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Koop eenvoudig uw zwembad

Zwembad.eu


 • Auteur
  Berichten
 • #314684

  nils.boen
  Bijdrager
  Vragen gesteld : 1
  Beantwoord : 0

  Aspirant lid

  We zitten met een monoblock zwembad (5x3m) van Ceramic Pool Crystalite dat in september 2003 werd ingebouwd. Wij kochten de woning in 2016 en merkten natuurlijk pas achteraf dat er een verzakking zit op een hoek van het zwembad van een dikke 5 cm. Met de werking van het zwembad is niets mis en ik heb ook de indruk dat het bad op 2 jaar tijd niet verder is weggezakt. Het vreemde van de zaak vind ik dat de verzakte hoek juist de hoek van het zwembad is met de minste diepte en dus het minste gewicht, echter wel de hoek met de inspuiters en de bubbel/spa functie.

  Gezien de tuin sinds 2003 gehalveerd is aangezien er een scheidingswand is opgezet met de buren en de tuin dus een stuk moeilijker bereikbaar is lijkt het me niet eenvoudig om de kuip eruit te halen en opnieuw te plaatsen mits stabilisatie, maar ik weet niet of er nog andere opties bestaan.

  We zijn dus op zoek naar een professional (wij wonen in de regio Herentals) om eventueel eens te kijken wat de eventuele oplossingen en richtprijzen zijn. De kuip en het hele zwembadsysteem zelf zijn immers nog perfect bruikbaar, we zouden enkel de verzakking wel graag verholpen zien. Zijn er hier professionals die reeds ervaring hebben met bovenstaand probleem?

  #314703

  funny-pool bvba
  Bijdrager
  Vragen gesteld : 17
  Beantwoord : 1303

  Zwembadexpert

  ik heb ooit eens de grond onder de trap terug uitgegraven , de trap iets opgekrikt , en toen stabilisee er weer onder gepropt , tot op heden is dit nog steeds goed , maar u spreekt van een hoek die verzakt is , dat is een ander verhaal , ik heb een mini graver en kan het bad wel terug uitgraven , maar dan moet hij er weer uit om de vloerplaat aan te passen , dat risico neem ik niet om die bak weer in de kraan te hangen , en terug te plaatsen , en ik denk dat je daar weinig mensen voor gaat vinden .maar zeg nooit nooit . zometeen ken ik in ieder geval niemand .

  http://www.funny-pool.be

  #315772

  Ldx pools
  Bijdrager
  Vragen gesteld : 1
  Beantwoord : 4

  Aspirant lid

  Kruipt heel veel werk in een bas uitrekken , alle leidingen tot op de bodem moeten vrij gepikeerd worden , de spots , inspuiters ,…

  www.ldxpools.be
  info@ldxpools.be

  #315775

  John5
  Bijdrager
  Vragen gesteld : 4
  Beantwoord : 79

  Actief lid

  Kan zijn dat er een klein lek is/was aan de aansluitingen waardoor er op dat punt grond is weggespoeld..

  Misschien moet je het in de fundering stabilisatie gaan zoeken heb is een bedrijf gezien die ganse verzakte woningen terug stabiliseert met schuim in te spuiten vb uretek

  Aanbouwen en bijgebouwde constructies

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.