Offerte mattimo

Dit onderwerp bevat 5 reacties, heeft 4 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  roy 10 maanden geleden.

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
Koop eenvoudig uw zwembad

Zwembad.eu


 • Auteur
  Berichten
 • #316713

  roy
  Bijdrager
  Vragen gesteld : 4
  Beantwoord : 10

  Aspirant lid

  Wie met deze mensen wil werken , moet goed zot zijn. Na contact met hun opgenomen te hebben voor een prijsofferte krijg ik plots een mail te zien vd verkoopafdeling naar hun verkoper op de weg( ik stond daar nog onverwachts in cc) . Medeling die er in stond : opgelet deze heeft zeker al een offerte van LPW geef hem zeker geen kortingen ” .
  WHAT THE FUCK bedoelen ze daar mee . Ik stel deze graag aan hun en krijg als antwoord dat ze ” de goede relaties met LPW niet in het gedrang willen brengen” . Tja , wat moet je daar van denken vraag ik mij dan af !
  Met getrokken messen , al laten we dat niet zien , komt het poppemieke van Mattimmo langs . Je voelt zo de vijandigheid al.
  Ok , ter zake . Bad en onderdelen worden op een prijsofferte ingevuld , alles zoals vermeld in hun brochure . Getallen optellen zou mij ook nog wel lukken. Normaal zit er een ondergrondse technische ruimte kuip en een robot in de prijs . Die wil ik niet . Full inverter wel , plus 1200€ ! De gewone is in de prijs ( 2950€ ) . Dus als ik dan even reken ben ik voor de wp van 13 kw , 4175€ kwijt . Op een vraag nr winterkorting valt ze uit de lucht ! Dus nergens geen korting . Maw opdracht van haar overste volledig uitgevoerd . Durft ze nog te zeggen ” ik heb u toch een schone korting gegeven” . Toen was het haar moment op woning te verlaten . JE MOET MAAR DURVEN ! De min prijs vd ondergrondse technische ruimte en de robot zijn in de wind verdwenen. SCHANDALIG NOEM IK DIT

  #316716

  John5
  Bijdrager
  Vragen gesteld : 4
  Beantwoord : 79

  Actief lid

  In plaats van boos te zijn prijs u gelukkig dat u deze nu afgeschreven hebt!! Zal u waarschijnlijk een hoop zorgen later besparen

  #316725

  boon
  Bijdrager
  Vragen gesteld : 0
  Beantwoord : 3

  Aspirant lid

  beste Roy ,
  troost u dat u niet in zee bent gegaan met deze amateurs . Bij ons is de miserie na een maand begonnen . zwembad verzakt waarna de boorstenen zijn losgekomen . Ook was er niemand bij een letter nederlands kon . Mailen en bellen helpen niet want ze hebben wel altijd een uitleg ,, maar ik zit er wel mee . Deze firma , MATTIMMO , zouden ze uit de handel van zwembaden moeten halen . Wil je vele slapeloze nachten , tel MATTIMMO en elke nacht is een horror nacht . keep your hands off them

  #316740

  Emmanuel Vandevelde Maldegem
  Bijdrager
  Vragen gesteld : 10
  Beantwoord : 5

  Aspirant lid

  Klopt. PLaatsen zwembad en trekt uw plan. #mattimmo. Hun vertegenwoordiger Hugues is een nieuwe firma begonnen. Ik vermoed met producten Mattimmo daarachter. Geen haar beter.

  #316902

  Emmanuel Vandevelde Maldegem
  Bijdrager
  Vragen gesteld : 10
  Beantwoord : 5

  Aspirant lid

  Ze hadden beloofd langs te komen om lek te bekijken. Hebben ze ook gedaan. Nu nog enkel zien hoe problem zal aangepakt worden. 1 zaak is zeker, er waait een nieuwe wind! Ik heb geef altijd heet voordeel van de twijfel. Er is geen belgische bouwer goedkoper dan hen. Als de naservice op punt staat zullen er weinig kunnen wedijveren.

  #316909

  roy
  Bijdrager
  Vragen gesteld : 4
  Beantwoord : 10

  Aspirant lid

  Beste ,

  De wind bij Mattimmo zal nooit veranderen . Lees eens in het belgisch staatsblad wat deze firma drijft … om de x aantal jaren nieuwe eigenaars , maw dada garanties .De wind dat ik bij ons zien waaien heb was een orkaan richting …..DEUR . Zielige firma .
  Geen bouwer goedkoper dan hen , dat klopt . Misschien vandaar dat uw bad al een lek vertoont ….goedkoop is durekoop .by the way ongeveer 25 a29000 € voor een prullebad …tja goedkoop vind ik dat toch niet .maar ieder zijn mening . Voordat geld kan je bij deftige bouwers een bad kopen zonder lekkages .
  Succes en tot de volgende teleurstelling !

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.