Problemen zwembad van compass

Forums Zwembadbouwer, installateur / vakman gezocht Problemen zwembad van compass

Dit onderwerp bevat 3 reacties, heeft 4 stemmen, en is het laatst gewijzigd door Profielfoto van EllenD EllenD 1 jaar, 3 maanden geleden.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Koop eenvoudig uw zwembad

Zwembad.eu


 • Auteur
  Berichten
 • #274605
  Profielfoto van Madeleine
  Madeleine
  Bijdrager
  Vragen gesteld : 1
  Beantwoord : 0

  Aspirant lid

  Ons zwembad van Compass Pools heeft ontelbare barstjes. Deze werden door Art D’eau reeds bijgewerkt, maar nu zitten er overal opvallende vlekken met kleurverschil in mijn zwembad.

  Volgens hun zou dat normaal zijn, de kleur van een keramisch zwembad kun je nooit terug hetzelfde krijgen (er moeten verschillende kleurdeeltjes zelf gemend worden en dat kan nooit even egaal als de spuitmachines in de fabriek).

  Mijn zwembad is een ramp om aan te zien. Maar daar stopt et verhaal nog niet mee, mijn bodem staat bol van het grondwater en weldra na de winter zal het zwembad weer vol staan van nieuwe barsten.

  Ik heb een groot deel zo betaald en heb enkel een faktuur voor de kuip. Aan telefoon wil men mij niet helpen, ik ben al naar hun kantoor gegaan, maar daar lachen ze me ronduit uit.

  Wie kan mij raad geven?

  #277000
  Profielfoto van Water Technics
  Water Technics
  Bijdrager
  Vragen gesteld : 0
  Beantwoord : 14

  Aspirant lid

  Beste,

  Spijtig te moeten lezen van zo’n miserie, normaal moet je van een zwembad kunnen genieten…
  Ik begrijp niet goed hoe je bodem kan bol staan. Staat je bad dan nu niet vol? Als je het voor de winter hebt leeggelaten, dan zou ik dat al zeker nooit meer doen en nu direkt beginnen te vullen. Als het grondwater hoger komt dan het water in het bad, dan krijg je een booteffect, en die spanning moet ergens naartoe, met de nodige scheurtje (scheuren) tot gevolg.
  Natuurlijk wanneer je een groot deel op z’n Belgisch geregeld hebt, vrees ik voor je rechten op aansprakelijkheid. Dan kan je enkel hopen op hun goodwill…
  Die keramische 3D kleuren zijn inderdaad niet te repareren zoals een polyester of epoxy kuip. Zelfs daar zie je vaak nog de plaats van reparatie, ook al is dat meestal niet storend bij een gevulde kuip.
  Monoblocs kunnen vanaf heden ook gerenoveerd worden met Eco Finis, naadloos gespoten liner. Weldra zijn wij verdeler hiervan, als derde in België. Natuurlijk is dit geen goedkope oplossing, maar wel met een resultaat zonder reparatielittekens. En deze behandeling is aannemelijk bij een bad van meer dan 10 jaar oud, maar natuurlijk spijtig om bij een vrij recent bad al in te zetten.
  Veel sterkte alvast,

  Kris – Water Technics.

  Een goed zwembad begint bij helder en gezond water. Een goed zwembad heeft dus een goede filtratie. Hierdoor bespaar je op producten, dus zwem je in minder chemie en is het beter voor het milieu. Chloorvrij is onze visie, onze passie, onze missie.

  #282759
  Profielfoto van funny-pool bvba
  funny-pool bvba
  Bijdrager
  Vragen gesteld : 17
  Beantwoord : 953

  Zwembadautoriteit

  inderdaad spijtig om zo een verhalen te moeten lezen, maar je hebt 2 kanten van het verhaal , en het is altijd gemakkelijk via social media iemand met de vinger te wijzen , wat waren de afspraken , wat is er gebeurd , er moet iets gebeurd zijn , want een compas pool heeft niet zomaar scheurtjes , ik heb laatst ook een licht beschadigd bad verkocht wat netjes is bijgewerkt en de klant heeft dit mogen bekijken en keuren , dit is op papier gezet geweest en je ziet er nog steeds niets van , ook al zou er iets zichtbaar van komen , is dat zijn verantwoordelijkheid , want hij wist dat het een licht beschadigd bad was .
  ik geef de voorkeur om toch een deftig gesprek aan te gaan en eerst kijken wie en wat zijn verantwoordelijkheid is . houd de kerk in het midden .

  #309434
  Profielfoto van EllenD
  EllenD
  Bijdrager
  Vragen gesteld : 0
  Beantwoord : 108

  Zwembadspecialist

  Foto’s?

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.