Zwembad (biopool) zonder afdekking?

Forums Afdekkingen Zwembad (biopool) zonder afdekking?

Dit onderwerp bevat 1 reactie, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  funny-pool bvba 1 jaar, 11 maanden geleden.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Koop eenvoudig uw zwembad

Zwembad.eu


 • Auteur
  Berichten
 • #321294

  Auti
  Bijdrager
  Vragen gesteld : 1
  Beantwoord : 0

  Aspirant lid

  We zijn ons aan het informeren voor het leggen van een zwembad, een biopool wellicht (reiniging zonder chloor). Nu stelt de zwembadbouwer ons voor om dit te leggen zonder rolluik. Bedoeling is inderdaad dat het zwembad het meeste van het jaar open blijft liggen zodat je kijkt op een mooie waterpartij in de tuin (ipv op een gesloten afdekking). Maar een rolluik lijkt me wel nuttig in de zomer om ‘s nachts af te dekken tegen warmteverlies. De installateur zegt dat de prijs van je warmtepomp extra te laten draaien om het warmteverlies op te vangen niet opweegt tegen de prijs van een rolluik.
  Wie heeft ervaring met een zwembad/biopool zonder afdekking? Zouden jullie dit opnieuw doen? Zouden jullie dit aanbevelen?
  Alvast dank voor jullie reacties.

  #321381

  funny-pool bvba
  Bijdrager
  Vragen gesteld : 17
  Beantwoord : 1403

  Zwembadexpert

  laat de voorzieningen voor een rolluik klaarleggen en volg u zwembadbouwer zijn idee , als het achteraf niet klopt , kan je nog altijd je rolluik plaatsen zonder al te veel breekwerk

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.