Zwembad.eu – slechte service, onbetrouwbaar

Forums Zwembadbouwer, installateur / vakman gezocht Zwembad.eu – slechte service, onbetrouwbaar

Dit onderwerp bevat 3 reacties, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  funny-pool bvba 1 jaar, 6 maanden geleden.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Koop eenvoudig uw zwembad

Zwembad.eu


 • Auteur
  Berichten
 • #321688

  Piotr
  Bijdrager
  Vragen gesteld : 1
  Beantwoord : 2

  Aspirant lid

  Het is totaal niet mijn gewoonte, maar omdat ze weigeren om een probleem op te lossen dat ze zelf veroorzaakt hebben doe ik mijn beklag. Ik heb ze gewaarschuwd dat dit ging gebeuren.

  Eerste keer besteld, maar nooit nog eens! Zo een slechte service heb ik nog nooit meegemaakt bij een webshop.

  Ik bestel Foam Down van het merk LeisureTime voor in de jacuzzi. Ze versturen mij Foam Down van SpaLine. Maar deze wil ik niet, ik heb deze al en ben hier niet tevreden over omdat die niet werkt zoals ik wens. Ze weigeren deze terug te nemen omdat volgens hen het voldoet aan mijn bestelling.

  Het product van SpaLine moet via een spray aangebracht worden, die van LeisureTime niet. Het gaat dus helemaal niet over hetzelfde product. Toch weigeren ze om mij mijn geld terug te geven of ik moet zelf maar de retourkosten betalen. Zwembad.eu maakt hier een fout en stuurt mij een product dat ik niet besteld heb!

  Puur bedrog dus. Ze plaatsen artikelen op hun webshop, maar versturen iets anders. Dan verschuilen ze zich achter het excuus dat er geen rechten kunnen ontleend worden indien de info op de site verkeerd zou zijn of verkeerd ge├»nterpreteerd wordt. Foto’s zijn informatief en geven een beeld over de karakteristieken van onze producten. Op de website spreken ze duidelijk over LeisureTime, zowel in de foto als in de uitgebreide omschrijving. Toch leveren ze SpaLine.

  #321706

  funny-pool bvba
  Bijdrager
  Vragen gesteld : 17
  Beantwoord : 1403

  Zwembadexpert

  tja dat heb je als je online goedkoop wil kopen , koop gewoon bij u plaatselijke dealer in de straat , straks zijn er geen winkels meer in de straat , en hebben ze u ook niet meer nodig op u werk en sta je ook op straat , een winkelier is een uitstervend ras aan het worden , wij geven met de glimlach de service die u verwacht , online lachen ze niet tegen u daar wrijven ze alleen in hun handen dat ze weer verkocht hebben en de kassa weer rinkelt ,
  de dollartekens staan op hun ogen , en zo is het met alle online winkels , geen respijt geen respect en vaak nog niet eens kennis van zaken , iedereen mag van mij online verkopen en kopen , maar houd u aan de adviesprijzen van de fabrikant , en iedereen leeft en eet , maar neen het is alleen maar ikke ikke ikke en ik wil meer en meer . triestig . gelukkig kennen ze mij en weten ze wat ik allemaal doe voor mijn klanten , nog steeds al 25 jaar lang .

  funny pool

  #321752

  Piotr
  Bijdrager
  Vragen gesteld : 1
  Beantwoord : 2

  Aspirant lid

  Update: Na het online publiceren van enkele reviews eindelijk een terugbetaling gekregen.

  #321785

  funny-pool bvba
  Bijdrager
  Vragen gesteld : 17
  Beantwoord : 1403

  Zwembadexpert

  tja dat kan helpen natuurlijk als je het online zet .
  wim
  funny pool

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.